[rev_slider alias="slider-boxed1"]

Veel Gestelde Vragen

Kan ik mijn spandoek achteraf annuleren?

Onze producten worden naar uw specificaties op maat gemaakt. Op producten van maatwerk geld bij wet geen herroepingsrecht! Door akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden geeft u aan hiervan op de hoogte te zijn. Het is wel zo dat u vooraf een proefontwerp krijgt dat pas na uw goedkeuring in productie wordt genomen.

Betaal ik opstartkosten bij een bestelling?

Nee, wij doen niet aan opstartkosten.

Mag ik ook 1 spandoek los bestellen?

Jazeker. U kunt gewoon 1 los spandoek bestellen, zonder bijkomende kosten. Wij kennen geen minimale bestelhoeveelheid. Dit geldt voor al onze producten.

Hoe maak ik snel en gemakkelijk een ontwerp?

Door middel van onze GRATIS ontwerptool kunt u kiezen uit verschillende ontwerpen en thematieken. Ontwerpen is nog nooit zo leuk en gemakkelijk geweest!

Wat kan ik doen als ik achteraf een klacht heb?

We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@topspandoek.com. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie."

Goedkope spandoeken maken?

De beste kwaliteit vanaf € 3,75

Spandoeken maken bij TopSpandoek

Voor uiteenlopende bedrijven maken wij spandoeken. Geheel op maat en vrijwel altijd in eigen huis. Wij beschikken over groot formaat printers waarmee wij de reclamedoeken printen. Wij kunnen dus ook uw spandoek maken. Al een spandoek vanaf € 3,75. Profiteer dus vandaag nog en bereken hierboven direct uw stuntprijs.

Uw voordelen bij TopSpandoek

  • U heeft al een spandoek vanaf € 3,75.
  • Express en Next-day levering mogelijk.
  • GRATIS ontwerptool
  • Jarenlange ervaring
  • Professioneel advies
  • Resellers mogelijkheden

Spandoeken drukken bij TopSpandoek

Vaak spreekt men over spandoek drukken, terwijl spandoeken altijd worden geprint. Het voordeel voor u is dat spandoeken gemakkelijk per 1 stuk kunnen worden geprint, zonder hiervoor vaste kosten te betalen. Wilt u dus 1 spandoek printen? Wij zijn u graag van dienst. Bereken hierboven uw investering.

Uniek bij TopSpandoek, Gratis online ontwerptool

Wilt u een spandoek bestellen, maar heeft u nog geen ontwerp? Geen probleem. Met onze GRATIS ontwerptool kunt u gebruik maken van verschillende ontwerpen en thematieken. Ontwerpen is nog nooit zo snel en gemakkelijk geweest!

Doorverkoop mogelijkheid bij TopSpandoek

Bent u op zoek naar een partner voor het leveren van kwalitatieve spandoeken? Bij ons bent u aan het juiste adres. U kunt onder nog betere voorwaarden uw spandoeken bestellen. Beter kan gewoon niet. Neem contact met ons op voor meer informatie.